Leveringstid 1-3 hverdage
Ved køb over 1000 kr (Kan vælges ved kassen)
En japansk Kokkekniv er grundstammen i enhver samling af køkkenknive.
Kokkekniven kan nemlig med stor fordel og i kraft af sin udformning, anvendes til:
Hakning af krydderurter, snitning af løg, udskæring af grøntsager og naturligvis udskæring af kød med stor præcision.
Alle japanske køkkenknive fra Kasumi er lavet af 32 lag af rustfrit stål.
Kun den midterste lag fungerer som forkant, og det er lavet ved hjælp af V-Gold-10 rustfrit stål.
Kanten på en japansk køkkenkniv fra Kasumi er affaset ved en 15 ° vinkel, hvilket giver en ultra skarp kant.
Det skærende stål på Kasumi kokkenkniven er således af typen V-GOLD-10.
V-Gold-10 er betegnelsen for stål af særlig høj kvalitet, som er udviklet specielt til knive og sakse.
Japanske køkkenknive fra Kasumi, gennemgår en speciel hærdning.
Rockwell C59-60 grader. Derfor er japanske køkkenknive betydeligt skarpere end normale køkkenknive.
Det smukke mønster i damaskus stålet former sig som tåger og dis over søer og moseområder, hvilket det japanske ord KASUMI netop betyder.
Selve skæftet på denne japanske kokkekniv fra Kasumi, består af lamineret hårdtræ sikret med to nitter af rustfrit stål.
Denne Kasumi Kokkekniv henvender sig til alle der tager madlavning seriøst, og som også ønsker sig en køkkenkniv, i en enestående høj kvalitet og en skarphed i verdensklasse.
Har du først oplevet at arbejde med en japansk kokkekniv fra Kasumi, så vender du aldrig mere, tilbage til de traditionelle køkkenknive.
- Brug alt et fornuftigt skærebræt: Aldrig et skærebræt af typen sten eller glas
- Skær med køkkenkniven. Brug den ikke til at brække eller vride med
- Undgå at skære i knogler eller frosne varer
- Vask køkkenkniven manuelt umiddelbart efter brug. Anvend aldrig i opvaskemaskinen til rengøring af Kasumi Kokkekniven
- Anvend ikke den hårde side af køkkensvampen, fordi den vil påføre ridser bladet af kokkekniven
- Sørg altid for at køkkenknivens æg, ikke kommer i berøring med andre materialer (stål fra knivmagnet m.fl), når køkkenkniven ikke anvendes og derfor skal opbevares.
- Vi anbefaler en knivmagnet af træ, som ikke påfører ridser.
- Hold køkkenkniven skarp. Slib den med japanske vådslibesten og/eller brug et egnet strygestål.
Detaljer:
Knivlængde: 370 mm.
Bladlængde: 240 mm.
Vægt: 250 gram
Antal lag: 32
Skærende stål: V-GOLD-10
Skæfte: Lamineret hårdtræ
Damaskus mønster af rustfrit stål
Garanti: 2 år
Mærke: Kasumi
Produceret i Japan
✔ Kokkekniv ✔Japansk Kokkekniv ✔Eksklusiv Køkkenkniv til udskæring af mad
Kasumi Damaskus køkkenknive er meget skarpe og kan ved forkert brug eller opbevaring forårsage alvorlige skader skader på andre personer.
Sørg altid for at udføre alle skære og snitte opgaver, med ekstrem forsigtighed! Opbevar altid Kasumi køkkenknive på et sikkert og tørt sted.
Sørg altid for, at børn ikke kan komme i kontakt med Kasumi køkkenknive. Forklar eventuelt teenagerer om, hvordan man anvender Kasumi køkkenknive for at undgå skader.
Undgå at udsætte Kasumi køkkenknive for ekstrem varme eller kulde, fordi bladet på alle Kasumi køkkenknive er meget hårdt og derved kan knække eller eller på anden vis deformeres.
Brug aldrig Kasumi køkkenknive til snitning knogler, frosne fødevarer og lignende hårde genstande!
Læs også vores guide: Sådan sliber og vedligeholder du japanske køkkenknive
Læs: Undgå at anvende opvaskemaskinen til skarpe knive
Elsker du at snitte og skære i forskellige fødevarer med skarpe køkkenknive?
Se vores aktuelle tilbud på et Japansk Knivsæt i 4 dele fra Kasumi
Vi er glade for at kunne tilbyde Japanske Damaskus Køkkenknive fra Kasumi, som er nogle af de mest berømte japanske køkkenknive i hele verden.
Køkkenknive fra Kaumi er simpelthen nogle af de bedste japanske køkkenknive, produceret af Sumikama i Seki City Japan.
Seki er hovedstaden i Japan. Den er meget berømt for sin sværd og kniv produktion, som går hele 780 år tilbage i tiden.
Urtekniv | |
Blad Længde | 24 cm |
Blad Type | Lige Blad |
Kniv Farve | Sort |
Skæfte Type | Lamineret hårdtræ |
Type | Kokkekniv |