Leveringstid 1-3 hverdage
Ved køb over 1000 kr (Kan vælges ved kassen)
Denne japanske brødkniv fra Kasumi er aldeles fremragende til brød og andre sprøde emner som eksempelvis butterdej.
Traditionelle brødknive kommer ganske enkelt til kort, både hvad angår kvalitet, design og performance.
Denne japanske brødkniv er lavet af 32 lag af rustfrit stål.
Kun den midterste lag fungerer som forkant, og det er lavet ved hjælp af V-Gold-10 rustfrit stål.
Det skærende stål på denne japanske brødkniv er af typen V-GOLD-10.
V-Gold-10 er betegnelsen for stål af særlig høj kvalitet, som er udviklet specielt til knive og sakse.
Japanske Køkkenknive fra Kasumi gennemgår en speciel hærdning, Rockwell C59-60 grader, hvorfor køkkenknivene forbliver betydelig skarpere end normale køkkenknive.
Det helt utroligt smukke mønster i damaskus stålet, former sig som tåger og dis over søer og moseområder, hvilket det japanske ord KASUMI helt præcist betyder.
Skæftet på Kasumi brødkniven består af lamineret hårdtræ sikret med to nitter af rustfrit stål.
Denne japanske brødkniv, henvender sig til alle som ønsker et køkkenredskab i ultimativ høj kvalitet og en kompromisløs skarphed.
Har du først oplevet at arbejde med en japansk brødkniv fra Kasumi, så vender du med garanti aldrig mere tilbage til de traditionelle brødknive.
- Brug alt et fornuftigt og solidt skærebræt: Aldrig et skærebræt af typen sten eller glas
- Skær med kniven. Brug den ikke til at brække eller vride med
- Undgå at skære i knogler eller frosne varer
- Vask kniven manuelt umiddelbart efter brug. Anvend aldrig i opvaskemaskinen til rengøring af Kasumi Brødkniven
- Anvend ikke den hårde side af køkkensvampen, fordi den vil påføre ridser på selve bladet af brødkniven
- Sørg altid for at knivens æg, ikke kommer i berøring med andre materialer (stål fra knivmagnet m.fl), når kniven ikke anvendes og derfor skal opbevares.
- Vi anbefaler en knivmagnet af træ, som ikke påfører ridser.
Detaljer:
Knivlængde: 390 mm.
Bladlængde: 250 mm.
Vægt: 235 gram
Antal lag: 32
Skærende stål: V-GOLD-10
Skæfte: Lamineret hårdtræ
Produceret i Japan
Damaskus mønster af rustfrit stål
Garanti: 2 år
Mærke: Kasumi
✔ Brødkniv ✔Japansk Brødkniv ✔Eksklusiv Kniv til udskæring af brød
Kasumi Damaskus køkkenknive er meget skarpe og kan ved forkert brug eller opbevaring forårsage alvorlige skader skader på andre personer.
Sørg altid for at udføre alle skære og snitte opgaver, med ekstrem forsigtighed! Opbevar altid Kasumi køkkenknive på et sikkert og tørt sted.
Sørg altid for, at børn ikke kan komme i kontakt med Kasumi køkkenknive. Forklar eventuelt teenagerere om, hvordan man anvender Kasumi køkkenknive for at undgå skader.
Undgå at udsætte Kasumi køkkenknive for ekstrem varme eller kulde, fordi bladet på alle Kasumi køkkenknive er meget hårdt og derved kan knække eller eller på anden vis deformeres.
Brug aldrig Kasumi køkkenknive til snitning knogler, frosne fødevarer og lignende hårde genstande!
Læs også vores guide: Sådan sliber og vedligeholder du japanske køkkenknive
Læs: Opvaskemaskine bør ikke benyttes til rengøring af skarpe køkkenknive
Japanske knivsæt fra Kasumi som varmt kan anbefales:
Kasumi Damaskus Knivsæt 3 Dele
Kasumi Knivsæt Med 4 Japanske Køkkenknive
Vi er glade for at kunne tilbyde Kasumi Damaskus Køkkenknive, som er nogle af de mest berømte japanske køkkenknive i hele verden.
Disee Kasumi Damaskus Køkkenknive er simpelthen nogle af de bedste japanske køkkenknive, produceret af Sumikama i Seki City Japan.
Seki er hovedstaden i Japan. Den er meget berømt for sin sværd og kniv produktion, som går hele 780 år tilbage i tiden.
Urtekniv | |
Blad Længde | 25 cm |
Blad Type | Bølgeskær |
Kniv Farve | Sort |
Skæfte Type | Lamineret hårdtræ |
Type | Brødkniv |