Efteråret med snarligt følgeskab af vinteren nærmer sig nu med hastige skridt.
Sæsonen med lækre lune retter med kartofler som hovedingrediens er med andre ord lige rundt om hjørnet.
Vi opfordrer til at man kigger nærmere på den originale Victorinox Kartoffelskræller, som er et sikkert hit i de danske køkkener:
En traditionel kartoffelskræller ligger faktisk ikke ret godt i hånden.
Denne Victorinox kartoffelskræller er yderst fleksibel og tillige meget skarp.
Et sandt mesterværk fra skaberen af de schweiziske lommeknive - En suveræn Kartoffelskræller fra Legendariske Victorinox.
Vi bringer desuden neden under en lille lækker opskrift, som altid med stor sikkerhed bringer stor glæde ved middagsbordet.
INGREDIENSER
Antal personer 4
1 kg kartofler
50 g smør
1 tsk. bordsalt
500 g Tulip Bacon
2 løg
PYNT
100 g syltede rødbeder
Frisk purløg el. persille
Kartoflerne skrælles og koges i ikke-saltet vand. Kartoflerne røres sammen med smør og salt til mos med en elpisker.
Imens kartoflerne koger skæres bacon i små tern (eller købes i tern), som steges sprøde og gyldne på panden og lægges på en tallerken med fedtsugende papir (f.eks. køkkenrulle).
Løgene skæres i skiver og steges gyldne i fedtet fra baconstegningen.
Løg og baconterninger fordeles over kartoffelmosen, og rødbedeterninger lægges rundt om eller serveres som tilbehør.
Klip purløg eller persille i en stribe hen over retten.
Opret Kommentar (Spam og værdiløst indhold godkendes ikke)