Leveringstid 1-3 hverdage
Ved køb over 1000 kr (Kan vælges ved kassen)
Urtekniven er et must-have i alle køkkener såvel som i kokkenes standardudstyr.
Den supplerer de store køkkenknive glimrende og i kraft af sin lille størrelse, er den det helt oplagte køkkenredskab at bruge, når der skal skrælles, pilles og snittes.
Kasumi Urtekniv er lavet af 32 lag af rustfrit stål. Kun den midterste lag fungerer som forkant, og det er lavet ved hjælp af V-Gold-10 rustfrit stål.
Det skærende stål på Kasumi Urtekniven er således af typen V-GOLD-10. V-Gold-10 er betegnelsen for stål af særlig høj kvalitet, som er udviklet specielt til knive og sakse.
Køkkenknivene gennemgår en speciel hærdning, Rockwell C59-60 grader, hvorfor køkkenknivene forbliver betydelig skarpere end normale køkkenknive.
Det helt utroligt smukke mønster i damaskus stålet, former sig som tåger og dis over søer og moseområder, hvilket det japanske ord KASUMI helt præcist betyder.
Skæftet på Kasumi Urtekniven består af lamineret hårdtræ sikret med to nitter af rustfrit stål.
Denne Kasumi Urtekniv henvender sig til alle som ønsker et køkkenredskab i ultimativ høj kvalitet og en kompromisløs skarphed.
Har du først oplevet at arbejde med en Kasumi Japansk Urtekniv, så vender du med garanti aldrig mere tilbage til de traditionelle vestlige knive.
Tip til vedligeholdelse af Kasumi Urtekniven:
- Brug alt et robust skærebræt i top kvalitet: Aldrig et skærebræt af typen sten eller glas
- Skær med køkkenkniven. Brug den ikke til at brække eller vride med
- Undgå at skære i knogler eller frosne varer
- Vask køkkenkniven manuelt umiddelbart efter brug. Anvend aldrig i opvaskemaskinen til rengøring af Kasumi Urtekniven
- Anvend ikke den hårde side af køkkensvampen, fordi den vil påføre ridser bladet af urtekniven
- Sørg altid for at køkkenknivens æg, ikke kommer i berøring med andre materialer (stål fra knivmagnet m.fl), når køkkenkniven ikke anvendes og derfor skal opbevares.
- Vi anbefaler en knivmagnet af træ, som ikke påfører ridser.
Detaljer:
Knivlængde: 190 mm.
Bladlængde: 80 mm.
Vægt: 70 gram
Antal lag: 32
Skærende stål: V-GOLD-10
Skæfte: Lamineret hårdtræ
Produceret i Japan
Damaskus mønster af rustfrit stål
Garanti: 2 år
Mærke: Kasumi
✔ Urtekniv ✔Japansk Urtekniv ✔Eksklusiv Kniv Til Urter & Frugt
Særlige bemærkninger og hensyn:
Kasumi Damaskus køkkenknive er meget skarpe og kan ved forkert brug eller opbevaring forårsage alvorlige skader skader på andre personer.
Sørg altid for at udføre alle skære og snitte opgaver, med ekstrem forsigtighed! Opbevar altid Kasumi køkkenknive på et sikkert og tørt sted.
Sørg altid for, at børn ikke kan komme i kontakt med Kasumi køkkenknive. Forklar eventuelt teenagerer om, hvordan man anvender Kasumi køkkenknive for at undgå skader.
Undgå at udsætte Kasumi køkkenknive for ekstrem varme eller kulde, fordi bladet på alle Kasumi køkkenknive er meget hårdt og derved kan knække eller eller på anden vis deformeres.
Brug aldrig Kasumi køkkenknive til snitning knogler, frosne fødevarer og lignende hårde genstande!
Læs også vores guide: Sådan sliber og vedligeholder du japanske køkkenknive
Læs: Rengør aldrig skarpe køkkenknive i opvaskemakinen
Elsker du at snitte og skære i forskellige fødevarer med skarpe køkkenknive?
Se vores aktuelle tilbud på et Japansk Knivsæt i 4 dele fra Kasumi
Kasumi Damaskus Køkkenknive, er nogle af de mest berømte japanske køkkenknive i hele verden.
Disee Kasumi Damaskus Køkkenknive er simpelthen nogle af de bedste japanske køkkenknive, produceret af Sumikama i Seki City Japan.
Seki er hovedstaden i Japan. Den er meget berømt for sin sværd og kniv produktion, som går hele 780 år tilbage i tiden.
Urtekniv | |
Blad Type | Lige Blad |
Kniv Farve | Sort |
Skæfte Type | Lamineret hårdtræ |
Type | Urtekniv |